Kurs och besök

Under Tallarna besöks av en mängd förskolor, universitet, föreningar och företag varje år. Vi ordnar allt från skräddarsydda veckokurser till studiebesök.

Studiebesök
Studiebesöken sker oftast som en guidad visning av platsen. Vi berättar gärna om skogsträdgården, det egenbyggda växthuset och uteköket, frilands odlingarna och hur vi driver och verkar på platsen. Under Tallarna fungerar som en pedagogisk arena med utmärkta möjligheter att utforska ekologi, andelsjordbruk, produktion av näringsrik mat, kooperation och livsstilsfrågor m.m.

Vi tar emot grupper på upp till 25 personer. Studiebesöken är 75-90 min inklusive frågor. Är ni en större grupp än 25 personer eller vill ha ett mer omfattande upplägg skräddarsyr vi gärna upplägg tillsammans med er. Studiebesökens innehåll anpassas efter årstid och om möjligt efter särskilda önskemål. Berätta gärna vad ert intresse för besöket är i er intresseanmälan.

Pris för studiebesök
Ett studiebesök på dagtid kostar 2400 kr inkl. moms. 
varav moms 480 kr
pris exkl. moms 1920 kr. 
Förtydligande: oavsett om en skola eller annan förening är momsbefriad eller inte betalas inkl. moms priset. Verksamheter som är momsregisterade kan dra av momsen. 

Studiebesök på kvällar och helger tar vi emot i den mån vi kan,  då tillkommer en avgift på 1000 kr.

Besöket betalas via faktura i efterhand. Vid avbokning senare än 7 dagar innan bokat besök faktureras halva summan.  

Kurser
För öppna kurser, se våra evenemang. För skräddarsydda kurser kontakta oss.

Intresseanmälan och bokning
Skriv till info@undertallarna.se
För frågor ring Simone Grind 0737015900