Andelsjordbruk ?>

Andelsjordbruk

Årets andelar är tyvärr slutsålda (2017) men om ni anmäler er nedan via formuläret så hamnar ni på årets reservlista. Ni kan också anmäla intresse via länken nedan inför kommande år.

Efter flera år av jordförbättring, uppbyggande av en ny gårds-infrastruktur och förädling av kooperativets samarbete är vi nu redo för en riktig utmaning. Vi har gett oss fan på att det ska gå att producera mat utan att samtidigt ta av framtidens livsviktiga naturresurser och att faktiskt ge tillbaka istället. Säsong 2017 hoppas vi att med hjälp av biokol, kompost, täckodling, handkraft och naturliga processer binda kol i vår trädgård istället för att bara släppa ut kol. Vi kommer samtidigt stödja utvecklingen av den biologiska mångfalden och stärka ett motståndskraftigt friskt lokalsamhälle.  Trädgårdens produktion kommer att fördelas mellan ett fåtal restauranger med lika hög ambition som vår, våra egna matlagningsarrangemang OCH huvudsakligen direkt till alla er människor som vill vara med och se denna utveckling i världen och väljer att prenumerera på trädgårdens utkomster.

Så om du vill vara med i Under Tallarnas andelsjordbruk (SLUTSÅLT 2017) och samtidigt få giftfria grönsaker från mitten av juni till slutet av oktober samt en direktrelation till en trädgård och en utvecklande matgemenskap så går det till ungefär såhär:

Varje fredag mellan mitten av juni tom november kommer du som prenumerant att kunna hämta upp en stor kasse med grönsaker på Under Tallarna eller i Stadshandeln på Södermalm i Stockholm. Upphämtning sker ungefär mellan klockan 14 och 18.

Priset kommer vara mellan 6000:- och 6500:- per säsong beroende av upphämtningsplats.

Vill du ha mer information inför nästa år,  kolla in HÄR

Vet du allt och vill skriva upp dig på kölistan för en andel så klickar du HÄR