Bli Stödmedlem

Bli Stödmedlem

STÖDMEDLEM 2018

Det finns tusentals anledningar till att bli medlem i Under Tallarna, men främst två anledningar till att medlemskapet överhuvudtaget existerar. Den första och minst inspirerande anledningen är att den öppna verksamheten ska vara medlemsbaserad enligt vårt arrendeavtal med kommunen, därmed behöver den som vill vistas på platsen också vara medlem. Den andra och betydligt viktigare anledningen till att vi förordar medlemskap är att vi vill att Under Tallarna ska vara en plats för möten, lärande, fest, lek, arbete och samtal.

För att kunna skapa en sådan plats, där människor byter till sig kunskap och samlar på sig erfarenheter, så behövs delaktighet och närvaro från alla som är intresserade. Vi ser medlemskapet som en möjlighet att ingå i ett organiskt nätverk – en livs levande kunskapsbank – som på sikt kan växa till något stort och väldigt vackert. Under Tallarna är en plats för odling och förädling, dels av det som växer ur jorden, men också av det som växer inom och mellan oss som verkar i Skogsbrynet. Stödmedlemskapet är en kärleksförklaring, ett accepterande av platsens förutsättningar och ett enkelt sätt för vem som helst att ta ställning för initiativet Under Tallarna och att påstå att det som sker på platsen är något som är värt att stödja och själv vara en del av. Dessutom blir du inbjuden till våra evenemang och aktiviteter. Det finns olika sätt att bli medlem, låt hjärtat och plånboken komma överens om det bästa alternativet.

Hunkan – 100 kr för medlemskap under hela 2018.

Guldish – 500 kr och uppåt, för medlemskap under hela 2018 och en inbjudan till en riktigt mumsig överraskning i slutet av odlingssäsongen.

Finanskrisen – 5 kr för medlemskap under hela 2018,  Hör av dig via mail!

Medlem blir du enkelt genom att swisha fullständigt NAMN och EMAILADRESS till Simone Grind 0737015900

Det går också att bli medlem på plats i samband med våra evenemang.