Nuet

Nuet

Foto av Leonarda Arcidiacono

Nu har den stora lilla trädgården i skogsbrynet återigen vaknat ur sin vintervila. För att öppna upp famnen och börja blicka utåt. Sedan 2012 har vi under en av våra livs mest lärorika resor byggt upp vår trädgård. Varje år har inneburit nya lärdomar och erfarenheter kring vad vi tror på och vill skapa här i världen. Från att ha varit ett spirande frö har trädgården vuxit till ett frodigt ungträd.

Helt stilla har det dock inte varit, vi har smidit planer och förädlat vår form. Mjölksyrat oss skulle en kunna säga.  Så nu bubblar det över av berättarlust om säsongens stoltheter:

Vi öppnar upp försäljningen av våra grönsaker som huvudsakligen sker genom vårt Andelsjordbruk, där du kan vara med. Först till kvarn. Dessutom kommer vi fortsätta leverera till två av Södertälje Kommuns förskolor, Stadshandeln på Erstagatan i Stockholm och till våra favoritrestauranger, Skåpmat, Taxinge Krog och Matbygget.

Vi har även utvecklat de öppna arbetsdagar vi hade förra året som var en uppskattad succé, och en underbar form för att dela våra erfarenheter och tillsammans arbeta i odlingarna.

Delta om du är peppad på odling, arbete och gemenskap.

Om ni längtar efter att komma och besöka oss eller har en grupp som vill komma för att se och höra vad tusan vi håller på med i den lilla dalen i skogsbrynet så kommer vi fortsätta med studiebesök och guidade visningar.

Titt som tätt så håller vi ju även på med andra specialuppdrag utifrån våra superhjälteförmågor som vi kan forma och leka fram tillsammans till upplevelser, kurser, utbildningar och konsultation som brukar landa djupt in i hjärtat på dom som deltar.

Vi är oerhört glada i alla er stödmedlemmar. Ert engagemang möjliggör skapandet av Under Tallarna och möjligheten att bjuda in er till platsen. Och nu är det ett nytt år så glid förbi stödmedlemskapssidan och förnya ditt medlemskap.     

 

Med kärlek och närvaro


Comments are closed.