Odlingssäsong 2017

Odlingssäsong 2017

Det är knappt så att man hinner så de första sådderna i Januari förrän det är slutet av April och man inser att det verkligen är dags för ett livstecken från trädgården. I år har vi gett oss in i ett ordentligt anläggningsarbete när övre fälten ska göras om till en intensiv grönsaksodling inspirerad av ”Market-Garden” modellen, samtidigt som vi också jobbar med att knyta till oss alla familjer och restauranger som vill vara kommande års andelsägare i vår grönsaksskörd.

I takt med att trädgården blir grönare, bina vaknar och solen värmer oss så faller grundbultarna på plats för att kunna ha ytterligare en kanonsäsong på Under Tallarna.  Så om du vet att du vill ta del av vad vi gör i sommar eller besöka oss gå in HÄR redan nu och bli stödmedlem för trädgården. Stödmedlemmar behövs inte minst för att visa att vi är många som tycker att det är viktigt att platser som Under Tallarna finns och att det ska fortsätta odlas lokala giftfria grönsaker i vårt Järna.

Är du en av dem som vill prenumerera på våra grönsaker i sommar för 330kr/vecka så får du snabba dig och anmäla dig till vårt andelsjordbruk där det ännu finns ett tiotal platser kvar. Läs mer HÄR. 

Det var allt för nu!! Men se till att bli stödmedlem så att du får all viktig info om vad som händer och gäller i trädgården i sommar!

rödbeta


Comments are closed.