Ny säsong i skogsbrynet!

Det är äntligen försommar, i växthuset har redan grönskan exploderat i våra brätten, bäddar och krukor. Fälten är preppade och redo att ta emot de bebisar som ännu inte fått lämna växthuskuvösen. Ankmammorna har nyligen fått sina kullar och strövar nu omkring vid dammen och kring bäcken med sina gula små fjunisar. Arbetet fortsätter på platsen, precis som kunskapandet, lekandet, samtalandet och göttandet.

Nytt för i år är att vi väljer att fylla sommarens lördagar med allt som vi tycker om och vill bjuda in våra gamla och framtida vänner till. Vi arbetar, umgås, experimenterar och samtalar, ibland helt informellt och ibland mer strukturerat. Då och då kommer vi att kommunicera mer specifika händelser som kommer att äga rum under dessa lördagar, men varje lördag är numera Skogsbrynslördag och du är välkommen att samskapa dessa med oss.

Ännu en ny sak för i år är hemsidan du just nu besöker, som rymmer mer information och är både tjusigare och mer flexibel än vår förra. Här kommer vi kontinuerligt att dela med oss av stora och små händelser från skogsbrynet, bjuda in till kurser och evenemang och utlysa konkreta behov via vår önskelista. Nytt år innebär också att det är dags för alla som vill vistas på platsen att skaffa sig ett medlemskap. Numera finns flera olika möjligheter, så att det blir enkelt för vem som helst att bli medlem och stödja initiativet som lever och utvecklas Under Tallarna, oavsett vad man har för ekonomi.

Vi ses i sommar, i skogsbrynet Under Tallarna!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.